Igor Tudor, trener Hajduka: Pitanje moga ugovora se rješava, ništa nije potpisano

Četvrtak, 27. ožujka 2014. 15:40 Napisao/la  Ivan Jelić

Nikada nisam pričao o prvom, drugom, trećem mjestu već o tome da je moja želja da momčad i svaki igrač pojedinačno bude sve bolji iz utakmice u utakmicu, kaže Tudor

Poraz od Dinama na Poljudu u najvećem hrvatskom derbiju ostavio je traga u svlačionici bijelih. Šutnja je zavladala poljudskim hodnicima. Svi su očekivali da će nadigrati i pobijediti aktualnog prvaka, kao što su to učinili u prvom dijelu sezone. Dinamo je slavio (2:0) na poljudskom travnjaku, Hajdukovci jedva čekaju petak i dvoboj sa Zadrom kojim se donekjle mogu iskupiti za neuspjeh u ogledu sa Dinamom :

- Zadrani su na tri posljednje utakmice uknjižili svih 9 bodova, što treba respektirati. Oni su u komotnoj situaciji, osigurali su ostanak u prvoligaškom društvu i mogu igrati neopterećeno. Imaju odličnog mladog trenera Ferdu Milina, koji jako dobro radi svoj posao. Uvijek ću podržati mladog trenera, kaže trener Hajduka Igor Tudor.

Posljednjih dana mnogo se piše o tome kada će Tudor potpisati novi ugovor sa klubom.:

- Pitanje moga ugovora se još rješava, ništa nije potpisano, kazao je Tudor, te dometnuo da bi volio nastaviti raditi s momčadi.

Splićani su osigurali nastup u Europskoj ligi, sada im je jedno ostala borba sa Rijekom za drugu poziciju :

- Nikada nisam pričao o prvom, drugom, trećem mjestu već o tome da je moja želja da momčad i svaki igrač pojedinačno bude sve bolji iz utakmice u utakmicu, da se cijela momčad zajedno diže, da igramo sve bolje. Mislim da sam u tome uspio. Igračima sam skrenuo pažnju da neću tolerirati nikakvo opuštanje do kraja sezone, od njih tražim maksimalni angažman na svakom treningu i u svakoj utakmici , zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.