Igor Tudor, trener Hajduka: Lokomotiva stalno mijenja igrače, na to smo već naviknuli

Subota, 09. kolovoza 2014. 17:28 Napisao/la  Ivan Jelić

Uvijek poslože dobru momčad, kaže  Tudor

Nisu imali puno vremena Hajdukovci  za slavlje nakon eliminacije Šahtera iz Karagandya i plasmana u doigravanje za ulazak u jednu od skupina Europske lige. Splićanima je ždrijeb u Nyonu dodijeli Dnjipro iz Dnjipropetrovskog, momčad iz Ukranije čiji dres nose trojica bivših hajdukovaca: Nikola Kalinić, Ivan Strinić i Mladen Bartolović:

- Dobili smo jakog suparnika, ali o Dnjipru ćemo razmišljati kada za to dođe vrijeme. Pred utakmicu protiv Lokomotive igrači su iscrpljeni fizički i psihički, najvažnije da se uspiju u roku od samo 3 dana usmjeriti  na novu obvezu. Moramo brzo "prešaltati" glave! Lokomotiva stalno mijenja igra, na to smo već naviknuli. Uvijek poslože dobru momčad, kaže trener Igor Tudor.

Koje su prednosti Hajduka?

- Dvije uzastopne pobjede nad Slaven Belupom i Šahterom podigle su samopouzdanje kod igrača, mislim da je to naša najveća prednost. Trebamo samo odigrati kako znamo i ako tako bude, uvjeren sam u našu pobjedu, kaže Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.