Igor Tudor, trener Hajduka: Koliko nam znače oporavljeni igrači vidjelo se protiv Slavena Belupa

Srijeda, 06. kolovoza 2014. 17:52 Napisao/la  Ivan Jelić

U odnosu na momčad koja je igrala  u Kazahstanu  igrački smo jači za oporavljene Vršajevića, Maglicu, Milovića i Sušića, kaže Tudor uoči utakmice protiv Šahtera

Trener Hajduka Igor Tudor pred uzvratni dvoboj u 3. pretkola Europske lige protiv Šahtera iz Karangadya  na raspolaganju ima  sve igrače za razliku od prvog susreta kada je bio lišen pomoći najboljih igrača. Minulog četvrtka bijeli su na gostovanju poraženi rezultatom 2:4:

- Momci će bacati na glavu za prolaz dalje, svi jedva čekaju da susret započne. Imaju veliki motiv i želju da nadoknade zaostatak iz prvog susreta. Iako smo izgubili prvi ogled, bili smo bolja momčad, dominirali smo travnjakom. Domaćini su nam iz šest ubačaja zabili četri gola. U odnosu na momčad koja je igrala  u Kazahstanu  igrački smo jači za oporavljene Vršajevića, Maglicu, Milovića i Sušića, a koliko nam oni znači vidjelo se na prvenstvenoj utakmici protiv Slaven Belupa, kazao je Tudor.

Na Poljudu svi vjeruju da će izboriti plasman u play-off:

- Uz podršku punog Poljuda vjerujem u našu pobjedu i prolaz dalje. Gosti će se braniti i svoju priliku da ugroze naš gol vrebati iz prekida. Ne smije nam se dogoditi ono što nam se dogodilo u prvoj utakmici, što se tiče visine sada ćemo biti jači za Milovića, ali i vratara Kalinića, naglašava Tudor.

Igrači su kazali poslije pobjede nad Belupom da je razlog njihove dobre igre Tudorovo motivirajući govor na presici prije toga susreta:

- Sve je to sastavni dio pripreme za utakmicu. Nogomet se ne igra samo nogama već prije svega glavom i srcem, zaključio je trener Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.