Igor Tudor, trener Hajduka: Istra zaslužuje mjesto u gornjem dijelu ljestvice

Nedjelja, 09. ožujka 2014. 09:30 Napisao/la  Ivan Jelić

Pula (19): Istra 1961 - Hajduk. Pamić gaji  poseban način igre, traži od svih 10 igrača da budu u bloku, prilike traže iz kontranapada, kaže Tudor

Nogometaši Hajduka u Rovinju su čekali današnju utakmicu s Istrom 1961, koji će se od 19 sati igrati na stadionu Aldo Drosina. Trener bijelih Igor Tudor nema većih problema kada je u pitanju igrački kadar, nedostajat će samo Vršajević zbog tri žuta kartona. Splićani su prvi od dva poraz u dosadašnjem tijeku prvenstva doživjeli upravo u dvoboju sa Puljanima, strijelac jedinog gola bio je Brazilac Jo:

- Želimo nastaviti niz naših dobrih i pozitivnih rezultata i ja se nadam pobjedi. O Igoru Pamiću misim sve pozitivno u svakom slučaju. Puljani zaslužuju mjesto u gornjem dijelu prvenstvene tablice. Pamić gaji  poseban način igre, traži od svih 10 igrača da budu u bloku, prilike traže iz kontranapada. Imaju oni i sjajne napadače, Radonjića, Joa…, kaže Tudor

U prvom dijelu Splićani su poraženi napustili stadion u Puli:

- Mislim da smo nezasluženo izgubili tu utakmicu. Sada smo puno bolji u svakom pogledu, fizičkom i taktičkom, spremniji smo nego na početku sezone, igrači su prihvatili što od njih tražim. Vjerujem da će na najbolji mogući način reagirati u Puli. Istra je pobijedila na dva uzastopna gostovanja, Belupo u Koprivnici i Osijek u Gradskom vrtu, zasigurno će pokušati nastaviti uspješni seriju i protiv nas. Mi smo s druge strane ostvarili 4 uzastopne prvenstvene pobjede, iza sebe imao 16 utakmica bez poraza. Šteta bi bilo da prekinemo tu nisku uspješnih rezultat, zaključuje Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.