Igor Tudor, trener Hajduka: Imamo otvoren rezultat i stekli smo uvjerenje da možemo igrati puno bolje

Srijeda, 20. kolovoza 2014. 21:41 Napisao/la  SC

Poslije ove igre vratar Hajduka zaslužuje mjesto u nacionalnoj reprezentaciji! On je heroj, rekao je trener Dnjipra Markevič

Hajduk je minimalno poražen (1:2) u prvoj utakmici play-offa Europske lige, Dnjipro u Split putuje s prednošću zahvaljujući pogotku Šakova u 88. minuti.

- Da je ostalo 1:1 ili ovako, mi svejedno moramo pobijediti u Splitu. Šteta da smo primili drugi gol, ali ovo je rezultat sasvim otvoren za revanš. Dnjipro je pokazao da je prava ekipa, s puno dobrih igrača. Imali su svojih šansi, ali imali smo i mi. Nisu nas iznenadili. Meni su najvažnije dvije stvari, imamo otvoren rezultat i stekli smo uvjerenje da možemo igrati puno bolje nego što smo igrali danas. Večeras smo bili na 70 posto svojih mogućnosti, rekao je Tudor.

- Realizacija je naše najveće pitanje, imao sam tri napadača u sastavu, a da smo ranije došli do golova, pobijedili bismo uvjerljivo. Poslije ove igre vratar Hajduka zaslužuje mjesto u nacionalnoj reprezentaciji! On je heroj. Moramo u Splitu nadoknaditi sve što smo ovdje propustili ako mislimo u Europsku ligu. Neće biti lako, rekao je trener Dnjipra Markevič.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.