Igor Tudor, trener Hajduka: Imamo nerealan skor sa Splitom s obzirom na kvalitetu igrača

Subota, 12. travnja 2014. 13:35 Napisao/la  Ivan Jelić

Očekujem tešku i tvrdu utakmicu. Split je ekipa koja može pobijediti svakoga, jer ima takav kadar, kaže Tudor uoči nedjeljnog gradskog derbija

Igor Tudor najavio je gradski derbi, Hajduk i Split u nedjelju (19) na Poljudu igraju utakmicu koja više znači momčadi iz Parka mladeži. Split pokušava dohvatiti Europu, a Hajduk isprati gorak osjećaj poraza nakon utakmice protiv Rijeke:


-          Moj zadatak tjedna je bio da igračima osiguram mir. Mi na proljeće imamo pet pobjeda, dva poraza i dva remija u utakmicama na kojima svi znate što se dogodilo.  Očekujem tešku i tvrdu utakmicu. Split je ekipa koja može pobijediti svakoga, jer ima takav kadar. Mi protiv njih imamo možda i nerealan skor s obzirom na kadar ove dvije ekipe. Nezgodno je što smo ih pobjeđivali, pa se to sad opet očekuje, ali igramo kod kuće, što je naša velika prednost, kaže Tudor.


Na drugoj strani prvi oput u derbiju na Poljudu sjedi trener Ivan Matić:

-          Nikad se do sada nismo sreli. On je vodio juniore, ja kadete. Ima pozitivan niz, ali teško mi je nakon ovako malo vremena davati ocjene, smatra Tudor.

Što se tiče sastava, Tudor priznaje da je počela završna selekcija igrača:
 
-          Nije ovo filter, ali je definitivna potvrda, završni čin, kojega neki možda neće ni vidjeti. To je surovost profesionalizma, zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.