Igor Tudor, trener Hajduka: Imam svoje mišljenje o Lokomotivi, ali ne želim reći što mislim

Petak, 24. listopada 2014. 15:35 Napisao/la  SC

Ne znam koja je ova utakmica u nizu da nemamo normalnu situaciju sa publikom, kaže Tudor


Prošla su dva mjeseca od kada je Hajduk posljednji puta odigrao jednu utakmicu na Poljudu, bio je to dvoboj sa Dinamom, bijeli su izgubili najveći hrvatski derbi rezultatom 2:3. Uoči gostovanja "druge momčadi modrih" trener splitskog prvoligaša Igor Tudor održao je presicu na kojoj se najmanje razgovaralo o srazu sa izabranicima trenera Tomislava Ivkovića:


- Želimo pobijediti, odigrati dobru utakmicu. Odradili smo jedan trening na novopostavljenom travnjaku, dobar je i novi teren bit će vjerujem dodatni motiv za igrače, kazao je Tudor.

Hajduk će protiv Lokomotive odraditi prvu od dvije utakmice kazne igranja pred praznim tribinama. Hajdukov strateg ponudio je svoje razmišljanje u vezi kazne zbog ponašanja navijača u Jadranskom derbiju Hajduka i Rijeke, koji je odigran u Dugopolju.

- Ne znam koja je ova utakmica u nizu da nemamo normalnu situaciju sa publikom. Nema druge nego da se svi zajedno maksimalno koncentriramo na igru kako bismo osvojili tri boda, kaže Tudor.

Uobičajna je praksa da trener kaže barem nekoliko riječi o suparničkoj momčadi, Tudor ima svoj način komuniciranja sa medijima:

- Ne želim reći što mislim o Lokomotivi. Ne bih ulazio u analize i usporedbe. Imamo svoje mišljenje, ali ga ne bih iznosio, kaže Tudor, koji je Milevskog najavio na klupi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.