Igor Tudor, trener Hajduka: Gruzijci igraju nogomet koji tjera ljude sa stadiona!

Petak, 02. kolovoza 2013. 00:10 Napisao/la  SC

Ne mogu zamisliti da nisu primili nijedan pogodak u tri utakmice koje sam gledao. To je neka karma, ali vjerujem da će se okrenuti, kaže Tudor

Igor Tudor nije bio razočaran nakon iznenađujućeg poraza protiv Dila Gorija. Naprotiv, trener Hajduka pronašao je u porazu puno toga pozitivnog:

 

- Ovo je prvo poluvrijeme, Gruzijci su ga dobili iako to nisu zaslužili. Rekao sam igračima, zato je nogomet interesantan, jer onaj tko je bolji i dominantniji ne dobiva uvijek. Dila je organizirana ekipa, ali igrali su na način koji se meni ne sviđa. To je način igre koji tjera ljude sa stadiona. Tako su izbacili Dance, sada imaju i dobar rezultat za uzvrat s nama. Ne mogu zamisliti da nisu primili nijedan pogodak u tri utakmice koje sam gledao. To je neka karma, ali vjerujem da će se okrenuti. Ne može to stalno trajati. Naš je problem što nemamo široki kadar da možemo rotirati igrače, a dva koja ne bih mijenjao falili su protiv Dile, to su Anđelković i Kouassi. Mislio sam da će se manje osjetiti njihov nedostatak. Ali, nadam se da će biti sprenmi za uzvrat. Vršajević će igrati lijevog beka u uzvratu. Druga utakmica ? Dila će isto igrati,  kazao je Tudor.

 

Trener  Giorgi Devdariani nije izgledao kao sretan čovjek nakon pobjede protiv Hajduka:

 

- Spremali smo se igrati na kontranapad, a Hajduk je bio zreliji nego smo mislili. Znali smo da će Hajduk igrati napadački i trudili smo se usporiti taj ritam. Bit će teška utakmica u Tbilisiju. Mi ćemo igrati svoju igru, a budu li Hajdukovci htjeli zabiti gol, neka napadnu. Međutim, jasno mi je da smo tek napravili pola posla. Rekao sam mojim igračima da nas još čeka zahtjevna utakmica, kaže Devdariani.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.