EMOTIVNI NASTUP

Igor Tudor suznih očiju produljio ugovor

Petak, 28. ožujka 2014. 23:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Utakmicu protiv Rijeke jedva čekamo, kaže Tudor

Igor Tudor potpisao je novi ugovor odmah nakon pobjede protiv Zadra. Na presici se pojavio predsjednik Marin Brbić,  koji je priopćio vijest:

- S velikim zadovoljstvom moramo reći da smo produžili sa trenerom i njegovim stožerom za još dvije godine, dakle do 30. lipnja 2016. godine. Još smo danas sve dogovorili, sada smo nakon utakmice obavili i taj formalni čin. Izuzetno smo zadovoljni radom trenera i vjerujemo da ćemo s njim napraviti dobre rezultate i u budućnosti nešto osvojiti, kaže Brbić.

Tim činom Tudor je nakon 11 godina postao prvi trener Hajduka koji će se na klupi zadržati čitavu sezonu.

 - Uvijek sam jednako razmišljao, svaki dan sam usredotočen na rad kao da ću biti ovdje 10 godina. Sretan sam i ponosan što sam trener Hajduka, a sve sam ovo prilično emotivno doživio. Počašćen sam što mogu biti trener nečega što je za mene od malih nogu... - zajecao je Tudor prije nego što je ispraćen pljeskom novinara napustio press salon...


Sljedeće nedjelje od 15 sati na Kantridi se igra Jadranski derbi.

 - Devet je dana ostalo do Rijeke, dobro nam je to došlo. Spremamo se tamo za jednu pravu utakmicu u punom sastavu, jedva je čekamo igrači i ja. Ova utakmica praktički nije ni završila, a ja jedva čekam ovu drugu, rekao je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.