Igor Tudor suspendiran na šest utakmica, Hajduk ostao bez trenera

Srijeda, 30. travnja 2014. 16:03 Napisao/la  SC

Tudor nije htio napustiti tehnički prostor, pritom je izjavio da neće napustiti tehnički prostor i neka se utakmica prekine, stoji u prijavi suca Matoca

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešmir Vlajčević kaznio je trenera Hajduka Igora Tudora sa zabranom 6 utakmica vođenja momčadi na prvenstvenim ili kup-utakmicama zbog isključenja u 33. kolu na utakmici između Slaven Belupa – Hajduk (3:0), koja odigrana u Koprivnici.

Hajdukovu treneru ovo je bilo četvrto udaljenje s klupe ove sezone, ali je ovaj put Tudor odbio napustiti klupu. Sudac Mario Matoc u pijavi na napisao da je „trener Hajduka Igor Tudor isključen je i udaljen je s klupe zbog napuštanja tehničkog prostora u više navrata tijekom utakmice. U 86. minuti utakmice ušao je u teren za igru negodovajući na sučevu odluku. S obzirom da je igra bila u tijeku isključen je u prvom prekidu utakmice. Nije htio napustiti tehnički prostor , i pritom je izjavio da neće napustiti tehnički prostor i neka se utakmica prekine. Uz pomoć predstavnika Hajduka i redarske službe napustio je tehnički prostor, a da pritom nije bilo nikakve prisile od strane redarske službe. Tudor se po završetku utakmice nije očitovao po prijavi suca u izvještaju s utakmice“.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.