Igor Tudor sprema momčad Hajduka kao da će protiv Zagreba igrati pred 100.000 navijača

Petak, 28. studenog 2014. 20:31 Napisao/la  Ivan Jelić

- Neću to komentirati, odgovorio je Tudor na pitanje može li Rijeka pobijediti Sevillu

Na početku presice uoči subotnje utakmice protiv Zagreba na praznom Poljudu glasnogovornik kluba Ante Bilić novinare je upozorio da će trener odgovarati samo na pitanja vezana uz dvoboj sa momčadi iz Kranjčevićeve. Tudor nije htio komentirati ponovno igranje pred praznim tribinama:

- U uvodu vam je rečeno da o tome ne želim pričati, ali očigledno da niste poslušali našu zamolbu, uzvratio je Tudor novinaru koji se drznuo pitati nešto drugo.

Nakon utakmica koje ste odigrali pred praznim tribinama kazali ste da je igračima bio najveći problem igrati u takvom ambijentu?

- Sigurno da to nije nogometna atmosfera. Igračima se skrenuo pažnju da trebaju razmišljati kao da igraju pred 100 tisuća navijača. Oni su profesionalci i trebaju se prilagoditi svakoj situaciji. Nisam gledao Zagreb, ali sam gledao putem kazeta svih 17 prvenstvenih utakmica koje su do sada odigrali. Nisu slučajno na poziciji na kojoj se nalaze na tablici. Vole se nadigravati, imaju niz kvalitetnih igrača poput Stepčića, Bobana... Čeka nas teška utakmica, no vjerujem da ako budemno pravi da se možemo nadati pobjedi.

Do kraja prvog dijela sve tri utakmice (Zagreb, RNK Split, Istra 1961) igrate na svom terenu?

- Ne volim kada čujem kako smo već uknjižili svih 9 bodova, mene zanima samo prva naredna utakmica.

Može li Rijeka napraviti podvig protiv Seville?

- Neću to komentirati!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.