Igor Tudor radi dobar posao, trenera Zadra igra Hajduka podsjetila na Juventus!

Nedjelja, 14. srpnja 2013. 11:36 Napisao/la  SC

 

 

Prezadovoljan sam s tri osvojena boda u našoj dobroj igri uz visoki rezultat koji se ne događa često, kvaliteta naših pojedinaca i igre je na višoj razini i pobjeda je realna, kaže Igor Tudor

 

Hajduk odavno na takav način nije  pregazio Zadar u Stanovima, rezultat 5:1 realni je odraz snaga na terenu. Treba napomenuti da Zadar prema igračima nije tako slaba momčad poput Istre ili Hrvatskog dragovoljca, koji su se u 1. kolu nametnuli kao kandidati za ispadanje.  

 

- Hajduk je bio bolji i nema se tu što puno pričati. Igoru čestitam na radu jer se vidi da je Hajduk napredovao od njegovog dolaska. Hajduk me podsjetio na Juventus. Mi smo tri mjeseca radili na nekim stvarima, posebno na toj okomitoj lopti koja je Hajduku prošla više puta nego u tih deset mjeseci otkad sam trener. Nama ostaje da radimo i da dostignemo Hajduk u vidu zalaganja Krivicu preuzimam na sebe jer ne želim da se igrači kritiziraju, ja sam taj koji je odgovoran za rezultat i igru, kazao je trener Zadra Ferdo Milin.

Igor Tudor mora je na tribine neposredno prije nego što je Hajduk postigao treći pogodak čime je utakmica praktično riješena.

- Prezadovoljan sam s tri osvojena boda u našoj dobroj igri uz visoki rezultat koji se ne događa često. Kod 2:1 nije sve izgledalo glatko. Pripremali smo se za Zadar koji će vrebati na kontranapade, no kvaliteta naših pojedinaca i igre je na višoj razini i pobjeda je realna. Bilo je puno dobrih stvari, ali isto tako i nedostataka na kojima ćemo morati raditi. Posebno mi je drago da su se Kiš i Kouassi  upisali među strijelce, to je jako dobro za njihovo samopouzdanje. Oni ipak žive za pogotke i u biti cijela momčad igra za njih, pogotovo u našem sustavu gdje su ti igrači naprijed zaduženi za stvaranje razlike i za postizanje golova. Drago mi je i zbog naša dva juniora, Mujana i Pašalića, koji su već u ovom susretu bili za stepenicu bolji nego protiv Dinama, kazao je Igor Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.