Igor Tudor otišao zbog stopera Krke, čelnici Hajduka traže privremeno rješenje

Četvrtak, 05. veljače 2015. 09:35 Napisao/la  I. J.

 Moguće je da momčad Hajduka na Kantridi privremeno vodi sportski direktor Goran Vučević, kao novi trener spominje se Mario Osibov

Nikola Žižić spominje se kao kap koja je prelila čašu strpljenja Igora Tudora. Trener Hajduka izričito je tražio da Hajduk dovede stropera Krke, njegova je želja ostala neuslišena i Tudor je odlučio odstupiti nekoliko dana prije utakmice protiv Rijeke. Žižić je navodno već krenuo prema Splitu, kada je Nadzorni odbor stopirao transfer. 

Naravno da je Žižić samo povod, Tudor je dugo vrijeme bio nezadovoljan situacijom u klubu koji se bori protiv kronične besparice.  

Čelnici Hajduka nemaju puno vremena ni izbora u traženju Tudorova nasljednika budući da je ostavku podnio kompletni stručni stožer. Moguće je da momčad Hajduka na Kantridi privremeno vodi sportski direktor Goran Vučević, kao novi trener spominje se Mario Osibov, trenutačno trener druge momčadi Hajduka.

Prema svemu sudeći novi trener bit će imenovan nakon utakmice protiv Rijeke, sva imena koja se spominju (Katalinić, Poklepović...) kao mogući Tudorovi nasljednici moraju pričekati idući tjedan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.