IGOR TUDOR Nije bitan rezultat nego stvari koje smo usvajali u igri

Subota, 25. siječnja 2020. 12:15 Napisao/la  SC
Igor Tudor
Igor Tudor Foto: www.hnkhajduk

 Hajdukovci su utakmicom protiv višestrukog prvaka Ukrajine i trenutno drugoplasiranom momčadi lige Dinamom (Kijev) zaključili dvotjedne pripreme u Turskoj.

Pobijedili su golom mladog stopera Stipe Radića.

Osim te utakmice odigrali su još tri prijateljske pripremne utakmice, redom protiv švicarskog drugoligaša Grasshoppera (1:1), mađarskim prvoligašem Hondvedom (5:0), te Vardarom (3:1).

Nakon dvoboja s kijevskim Dinamom trener Igor Tudor kazao je sljedeće:

- Zadovoljan sam prikazanom igrom, uvijek mi je drago kada momke rezultat nagradi. Drago mi je da je Stipe zabio pogodak, odradio je prave pripreme. Momcima čestitam na odrađenim pripremama, nemam niti jednu zamjerku, bili su "unutra" od prvog dana, odradili smo to na najbolji mogući način. U Splitu nastavljamo raditi, trebamo se ekipirati do kraja u preostalom dijelu prijelaznog roka.  Optimitično gledamo na utakmicu u Varaždinu. Nije bitan rezultat nego stvari koje smo usvajali s obzirom da igramo nešto novo, što na prvu može izgledati riskantno. Drago mi je da je rezultat nagradio dobre stvari, jer to daje sigurnost. Puno je šansi koje stvaramo, a malo ih postižemo. Težimo usavršavanju da bude još bolje, ali mislim da smo na dobrom putu, kaže Tudor.

Je li se sastav iskristalizirao?

- Sastav se nikada ne iskristalizira, jer je do zadnjeg treninga podložen promjenam. Kako za Varaždin, tako kroz cijelu sezonu. Volim bitku na svakom treningu, mislim da je to jedini ispravni put. Nema sigurnih, moraš biti na maksimumu u nogometu, sve se mjenja u pet minuta, zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.