Igor Tudor: Ne umanjujem uspjehe Dinama i Rijeka, ali Hajduk je imao najtežeg protivnika u play-offu

Subota, 30. kolovoza 2014. 21:01 Napisao/la  Ivan Jelić

Znamo koliko Dinamo svake godine ulaže novaca u slaganju momčadi u odnosu na Hajduk. Mi ćemo učiniti sve da odigramo što bolju utakmicu, vjerujem da ćemo biti pravi, kaže Tudor pred nedjeljni derbi na Poljudu

Hajduk i Dinamo nedjeljni derbi na Poljudu dočekuju u različitim raspoloženjima. Bijeli nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak u dvoboju sa Dnjiprom, oprostili su se od Europe dok je Dinamo još jednom izborio plasman u Europsku ligu.


- Dojmovi nakon uzvratne utakmice sa Dnjiprom slagat će se danima, tjednima i mjesecima. Ne može se to preko noći zaboraviti iako u profesionalizmu nema vremena za plakanje i kukanje, čekaju nas nove obveze. U derbi protiv Dinama vjerujem da će Poljud biti ispunjen kao protiv Dnjipra, trebat će nam podrška sa tribina. Igračima sam kazao da mogu biti ponosni na ono što su pružili su srazu sa Dnjprom u 180 minuta igre. Hajduk je imao najtežeg protivnika od naših klubova u play-offu, ne želim na bilo koji način umanjiti uspjehe Dinama i Rijeke, pa i Splita koji nisu uspio preskočiti Torino, kaže Tudor.

Dinamo dolazi na Poljud na krilima plasmana u Europsku ligu:

- Sigurno da je plasman u Europsku ligu igračima Dinama donio dodatno samopouzdanje pred nedjeljnu utakmicu. Svaki uspjeh gura igrače prema novom uspjehu. Znamo koliko Dinamo svake godine ulaže novaca u slaganju momčadi u odnosu na Hajduk. Mi ćemo učiniti sve da odigramo što bolju utakmicu, vjerujem da ćemo biti pravi, a da li će to biti dovoljno za pobjedu, to će se tek vidjeti. Važno je da momčad ima glavu i rep, da igrači maksimalno ozbiljno rade na treninzima, zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.