Igor Tudor najavio privatnu tužbu protiv delegata utakmice Istra 1961 - Hajduk

Utorak, 11. ožujka 2014. 14:29 Napisao/la  Ivan Jelić

Uvjereni smo da se to namjerno radi. Mislimo da je to vidljivo iz daleka. Nije to dobro za hrvatski nogomet, nije slučajno da sudac iz Zagreba sudi Hajduku, komentirao je Goran Vučević suđenje u Puli

Igor Tudor nakon utakmice s Istrom nije želio komentirati suđenje, pa tako ni svoje isključenje iz 64. minute susreta. No, utorak je ipak odlučio reagirati priopćenjem i to zbog, kako Tudor kaže, lažnih navoda koji se odnose na isključenje. Naime, delegat je u službenom zapisniku naveo kao je Tudor isključen zbog psovke: "Je... vas Bog, što to radite".

- Zbog neistinite optužbe i javnog rušenja mojeg ugleda ozbiljno razmišljam o podizanju privatne tužbe. Potpuno apsurdnim smatram navodni razlog mojeg isključenja s obzirom na to da u 36 godina svojeg života nikada, ali baš nikada (!), a tako ni u nedjelju u Puli, nisam takvu psovku izrekao. Svi koji me poznaju mogu svjedočiti da to apsolutno nije dio mojeg vokabulara i svjetonazora. Šokiran sam načinom i hrabrošću pojedinaca koji su u stanju ozbiljno ugroziti integritet pojedinca konstruiranjem takvih, za njih, očito laganih izmišljotina. Očekujem sada da se prijava preispita, te utvrdi prava istina, a dotična gospoda javno ispričaju, stoji u Tudorovu priopćenju.

Goran Vučeviću jednoj televizijskoj emisijibio je dosta oštar u komentaru suđenja utakmice Istra - Hajduk (1:1)

- Da, uvjereni smo da se to namjerno radi. Mislimo da je to vidljivo iz daleka. Nije to dobro za hrvatski nogomet, nije slučajno da sudac iz Zagreba sudi Hajduku, a da ni jedan sudac iz Splita nije sudio Dinamu, rekao je Vučević.


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.