Igor Tudor: Lokomotiva može pobijediti svakoga! Dobro, ne baš svakoga!

Petak, 21. veljače 2014. 16:43 Napisao/la  Ivan Jelić

Utakmica sa Udineseom je pokazala da Hajduk ne treba brinuti za svoju budućnost, kaže Tudor

Hajduk je bodovno i rezultatski sjajno otvorio proljetni dio sezone. Bijeli su u prvenstvenim ogledima bili bolji u gradskom derbiju od Splita u Parku mladeži, potom su kod kuće slavili su srazu s Hrvatskim dragovoljcem. Nisu igrom blistali, uz puno sreće stigli su do pobjede . U utorak su povodom 103. rođendana uvjerljivo svladali rezervnu momčad talijanskog prvoligaša Udinesea (3:0). Trener Igor Tudor na travnjak je poslao igrače, koji nisu puno do sada igrali, te dvojicu kadeta Vlašića i Balića :

- Utakmica sa Udineseom je pokazala da Hajduk ne treba brinuti za svoju budućnost, ima tu niz mladih, talentiranih igrača. Pobjeda je podigla samopouzdanje cijeloj momčadi, kazao je Tudor.

U subotu bijeli gostuju u Maksimiru gdje ih čeka dvoboj sa Lokomotivom. U posljednje vrijeme Splićani su puno uspješniji, prošle sezone osvojili su Kup, pobijedivši u finalu upravo, kao što na Poljudu znaju reći, drugu momčad Dinama:

- Lokomotiva ima veliki motiv pobijediti Hajduk, ali i naš će motiv biti podjednako velik. Oni imaju kvalitetnu mladu momčad, čak 7 igrača igraju za U-21 reprezentaciju Hrvatske što je dovoljan pokazatelj kakav nas suparnik čeka. Igraju neopterećeni, stalno su u vrhu tablice. Lokomotiva može pobijediti svakog… Dobro ne baš svakog!, aludirao je Tudor na utakmice Dinama i Lokomotive.

Trener bijelih posebice je apostrofirao :

- Oni su momčad koja se voli nadigravati. Iako su na početku sezone ostali bez Antolića, Puljića, Kramarića, došli su im Šovšić i Mišić, imaju odlično posloženu momčad. Uostalom, svoju kvalitetu potvrditi su u prošlom kolu, kada su na gostovanju u Puli svladali neugodnu Istru 1961. Malo se ekipa može pohvaliti da su slavili na stadionu Aldo Drosina, kaže Tudor.

Kako do nove pobjede:

- Prije svega maksimalnim angažmanom cijele momčadi, kolektivnom igrom iako pobjednika može odlučiti pojedinac. Vjerujem da možemo osvojiti sva tri boda, zaključuje Tudor.

Najvjerojatniji sastav: Stipica, Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović, Sušić, Bradarić, Pašalić, Andrijašević, Kouassi, Maglica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.