Igor Tudor kažnjen novčanom kaznom u iznosu od tisuću kuna zbog pogrdnih riječi

Srijeda, 17. srpnja 2013. 15:37 Napisao/la  SC

Igor Tudor pomoćnoga je trenera nazvao smradom

Trener Hajduka Igor Turdor kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od tisuću kuna nakon isključenja zbog reakcije na odluku Siniše Premužaja, pomoćnika glavnog suca Marija Strahonje, na utakmici Zadar-Hajduk odigranoj u subotu u Stanovima.

Kaznu je odredio disciplinski sudac Prve lige Krešmir Vlajčević. Igor Tudor na opravdano Premužajevo signaliziranje zaleđa kapetanu Hajduka Mariju Maloči, koji je postigao gol, pomoćnoga je trenera nazvao smradom.

Glavni je sudac odlučio početkom drugog dijela zbog izreče uvrede isključiti Tudora. Zadarski igrač Jure Jerbić na toj je utakmici zaradio drugi žuti karton, odnosno isključujući crveni, što znači da će sljedeću utakmicu gledati s tribina.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.