Igor Tudor izbacio Ukrajinca Artema Milevskog iz momčadi?

Srijeda, 27. kolovoza 2014. 22:33 Napisao/la  I. J.

Navodno je Ukrajinac nakon povratka u Split ostao duže od dozvoljenog u jednom od splitskih kafića i Tudor ga je promptno izbacio iz momčadi.

Prema nesulužbenim informacijama Igor Tudor izbacio je Artema Milevskog iz momčadi. Doduše, trener Hajduka ponudio je drugačiju priču.

- Obavio sam razgovor sa Milevskim i on neće biti među igračima koji će konkurirati za dvoboj s Dnjiprom, ali i s Dinamom koji se igra u nedjelju na Poljudu. Poslije najvećeg hrvatskog derbija je reprezentativna pauza i imati će priliku da popravi fizičku spremu jer je očigledno nespreman, odgovorio je Tudor.

Čudno! Protiv Osijeka Milevskiy je krenuo od prve minute i na travnjaku Gradskog vrta proveo je šezdesetak minuta i sada odjednom nije spreman. Navodno je nakon povratka u Split ostao duže od dozvoljenog u jednom od splitskih kafića i Tudor ga je promptno izbacio iz momčadi. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada! Prognoze govore da se neće (pre) dugo zadržati među bijelima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.