IGOR TUDOR Hajduk će sezonu završiti na mjestu koje mu ne pripada

Petak, 24. srpnja 2020. 13:58 Napisao/la  Toni Bilić
Igor Tudor
Igor Tudor

Sve je jasno uoči posljednjeg kola HNL-a.

Hajduk će prvenstvo zaključiti na petom mjestu neovisno o rezultatu ogleda s Interom.

Susret u Zaprešiću igra se u subotu (18.55 sati).

Ovaj tjedan na Poljudu je bio turbulentan, a rezultirao je odlaskom predsjednika Marina Brbića.

- Momčad je dobro izgledala na treninzima. Igrači su fokusirani na ono što je njihov posao. Dolazimo iz dvije dobre utakmice protiv Dinama i Rijeke. Protiv Rijeke je utakmica mogla otići na drugu stranu. Želimo prvenstvo zaključiti na dobar način, ako je moguće pobjedom, rekao je trener Hajduka Igor Tudor, a zatim se dotakao svoje budućnosti na klupi 'bijelih'.

- Ne čitam novine, pa nemam informacije. Imam stvari koje mi kažu ljudi unutar kluba. Moj jedini fokus je na utakmicu s Interom. Ekipu sam vidio dosta dobro, ići ćemo s standardizacijom. Nema Čoline, dobio je nezgodan udarac, ostali su svi spremni. Utakmicu trebamo iskoristiti kao pripremu za iduću sezonu, rekao je Tudor prije nego što je iznio svoje viđenje završnice sezone:

- Priča nakon korone, ne samo u HNL-u nego u svim ligama je specifična. Pratim u Italiji, priča se da Juve nije dobar, da će osvojiti prvenstvo jer su drugi loši. Svi su isti, nisu na nivou na kojem bi trebali biti. Usudio bi se reći, ako gledamo utakmice s Lokomotivom, Osijeka, pa Rijeku, tri boda su se odlučila s prekidima. Da je bilo drukčije, pričalo bi se na drugi način. Ali, to je sastavni dio igre. Hajduk će završiti na mjestu koje mu ne pripada, zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.