IGOR TUDOR Opet ćemo se s Dinamom sresti za godinu dana, a Petković može igrati u Barceloni!

Srijeda, 04. ožujka 2020. 23:14 Napisao/la  SC

Velika je kvaliteta u Dinamu, ali možda su ta dva žuta bila i pretjerana. Ne znam, nisam objektivan, o Bebeku imam super mišljenje, kaže trener Tudor

Igor Tudor
Igor Tudor Foto: www.hnkhajduk

Igor Tudor poraz (0:2) od Dinama prihvatio je relativno lako, trener Hajduka ne gubi optimizam kada je u pitanju budućnost:

- Nikad nisi zadovoljan kada izgubiš utakmicu, ali mislim da smo na dobrom putu. Nije isto izgubiti bez ideje i smjera, a mi imamo ideju i smjer. Završit ćemo mi ovo prvenstvo na pravi način. Bit ćemo tamo gdje želimo. I opet ćemo se s Dinamom sresti za godinu dana. Igrali smo dobro poluvrijeme, imali smo dvije-tri prigode iz kojih nismo zabili pogodak i onda se, nažalost, dogodio crveni karton. Uveli smo svježe igrače, promijenili sustav u 4-3-2, ali Dinamo je na kraju bio bolji. Na poluvremenu sam rekao igračima: “Idemo i dalje tražiti zgoditak.” Nismo uspjeli, ali znam da se igrači satrali. Zato sam optimist, jer držim da smo baš na pravom putu. Puno je dobrih stvari, puno trke protiv protivnika iz Lige prvaka. Imaju sjajnog desnog beka, ovaj Petković može igrati u Barceloni. Velika je kvaliteta u Dinamu, ali možda su ta dva žuta bila i pretjerana. Ne znam, nisam objektivan. Ali neću o suđenju. O Bebeku imam super mišljenje. Moram reći i za Ismajlija. Kada već znaš da imaš žuti karton, isprati igrača, nemoj ulaziti u dvoboj. Ali ponese te agresivnost, to je danak našoj ukupnoj igri. Izvući će Ismajli pouku, nije lako igrati na naš način, kazao je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.