Igor Tudor: Ako je cilj ulazak u Europsku ligu, nemam što tražiti na klupi Hajduka

Ponedjeljak, 09. lipnja 2014. 19:31 Napisao/la  Ivan Jelić

Od sredine prema naprijed, odgovara Tudor na pitanje na kojim bi se mjestima trebao pojačati Hajduk

Trener Hajduka Igor Tudor zajedno sa svojim suradnicima i sportskim direktorom Goranom Vučević obavio je prvu prozivku za novu sezone. Na prozivci su bila 24 igrača, među njima trojica novaka: Sandro Gotal, koji je došao iz Austrije, Josip Vuković iz Dugopolja i Tomislav Puljić iz trećeligaša Zmaja iz Makasrke. Prva dvojica potpisat će profesionalne ugovore, Puljić stigao na probu. Nedostajali su reprezentativci BiH-a Vršajević i Sušić, koji su u Brazilu te mladi hrvatski reprezentativci Balić, Bašić, Vlašić, kao i Uzbekistanac Abdukholikov, koji bi se trebao priključiti u utorak:

- Neki od igrača koji su bili na prozivci neće ostati nadalje u klubu. Ne bih o imenima, svi će trenirati sa nama do odlaska na pripreme u Sloveniju, kaže Tudor.

Predsjednica NO-a Branka Ramljak između ostalog kazala je da je cilj plasman u Europsku ligu:

- Ako je cilj ulazak u Europsku ligu, izbaciti Intera iz Milana ili neki drugi jaki europski klub, onda ja nemam što raditi na klupi Hajduka, rekao je Tudor.

Gdje bi momčad trebalo pojačati?

- Od sredine prema naprijed!

Prvi trening su obavili: Kalinić, Stipica, Tomić, Grbić (vratari ), Anđelković, Andrijašević, Bencun, Bradarić, Caktaš, Gotal, Jonjić, Jozinović, Kiš, Kouassi, Maglica, Maloča, Mikanović, Milić, Milović, Nižić, Puljiz, Tomičić, Vasilj i Vuković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.