NADZORNI ODBOR HAJDUKA

Hrvoje Maleš kandidat za novog predsjednika

Petak, 15. svibnja 2015. 09:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Predstavnici Torcide obavili razgovor s bivšim predsjednikom Hajduka Hrvojem Malešom


Za nekoliko dana udruga Naš Hajduk trebala raspisati javni natječaj za izbor članova novog Nadzornog odbora kojem u srpnju ističe četvorogodišnji mandat. Iako javni natječaj nije raspisan već se spekulira s imenima možebitnih novih članova NO-a, teško da će netko od članova aktualnog i dalje sjediti u NO-u.

Neslužbeno smo saznali kako su predstavnici Torcide obavili razgovor s bivšim predsjednikom Hajduka Hrvojem Malešom, koji je poznat po tome što je uz pomoć USKOK-a razotkrio navodno nezakonite radnje bivšeg šefa sudačke organizacije Željka Širića. Tada prvi čovjek sudačke organizacije, Širić, nepravomoćno je osuđen na 4 godine zatvora jer je od Maleša dobio 30.000 eura za "pošteno suđenje" Hajduku.

Osim Maleša kao možebitni novi članovi NO-a spominju se Bojan Islamović, bivši tajnik udruge Naš Hajduk, Denis Kosor, savjetnik aktualnog predsjednika kluba Marina Brbića, koji broji posljednje dane na čelu kluba, koji će otiću zajedno sa aktualnim Nadzornim odborom. Tko će ga naslijediti za sada se ne zna.

Kao novi član NO-a spominje se Tomislav Zaninović, brat sestara blizanki Lucije i Ane, naših najboljih taekwondašica. Jedini koji bi od mogao ostati od aktualnog NO-a je odvjetnik Ljubo Pavasović-Visković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.