HNK Hajduk: Naš povjerenik reagirao u samoobrani nakon što ga je navijač napao

Ponedjeljak, 22. studenog 2021. 08:53 Napisao/la  SC
HNK Hajduk: Naš povjerenik reagirao u samoobrani nakon što ga je navijač napao
Foto: Facebook

Glasnogovornik Božo Pavković iznio je službeni Hajdukov stav o  fizičkom obračunu nakon utakmice, u izvještaju delegata piše da je povjerenik za sigurnost Hajduka udario jednog navijača Rijeke na terenu:

- Antonio Vuković je profesionalac koji je obavljao svoj posao, štitio igrače i stručni stožer kluba. S obzirom da je zaštitarska služba angažirana od strane domaćina u dva navrata nije obavila svoj posao, kao što se može vidjeti na snimci naš povjerenik je reagirao u samoobrani nakon što ga je navijač napao. Osim spornih situacija na terenu, neugodnosti su doživjeli i naši predstavnici smješteni u loži, prema kojima su na kraju utakmice bacani predmeti te su zaliveni pićem, a što nije navedeno u službenom zapisniku, kaže Pavković za Slobodnu Dalmaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.