Harija Vukasa obuzele emocije na Turk Telekom Areni, Fatih Terim kalkulira sa sastavom

Srijeda, 23. rujna 2020. 19:45 Napisao/la  T. B.
Hari Vukas
Hari Vukas Foto: www.hnkhajduk

Hajduk u okviru trećeg pretkola kvalifikacija za plasman u jednu od skupina europske lige u četvrtak navečer na Turk Telekom Areni u Istanbulu igra protiv Galatasaraya.

Trener Hari Vukas na raspolaganju ima sve igrače, dok na drugoj strani turski mediji pišu da trener Fatih Terim zbog utakmice protiv Fenerbachea neće najvjerojatnije koristiti usluge onih najboljih igrača, Turana, Falca, Feghoulija, te bi umjesto njih trebali od prve minute istrčati Emre Kilinc, Taylan i Marcao.

Inače, Vukas je bio prvi pomoćnik bivšem treneru bijelih Igoru Tudoru, u Galatasarayu u razdoblju od veljače do prosinca 2017. godine:

- Atmosfera je odlična, momci jedva čekaju da istrče na teren. Ova je važna utakmica za nas i za njih, ulog je veliki, nema popravnog. Moramo biti hrabri prema naprijed. Dolazak na stadion budi posebne emocije. Tu smo proveli godinu dana i vidjeli veličinu kluba. Učinit ćemo sve da razveselimo navijače Hajduka i nas sve skupa. Ima Galatasaray slabe strane kao i sve ekipe na svijetu. Neću reći koje su to stvari. Puno će im nedostajati publika to je olakšavajuća okolnost za nam, kazao je Vukas.

Najvjerojatniji sastav: Posavec, Todorović, Vušković, Dimitrov, Mujakić, Čolina , Jradi, Jurić, Caktaš, Jairo, Diamantakos.

- Utakmica s Hajdukom mi je važna. Nije moj stil da pričam o derbiju protiv Fenerbachea na dan jedne druge utakmice. Naravno da mi je stalo do Europske lige. Uvijek predajem važnost europskim dvobojima. Razlika je samo što nam ova utakmica dolazi u fazi kada bismo inače već bili izravno u Ligi prvaka, što nam je malo čudno. Hajduk nam je jako važan. Sastav neće biti isti kao protiv Basaksehira, niti će biti isti kao protiv Neftčija. Zadovoljan sam što napadači Falcao i Diagnea zabijaju iako obojica nisu fizički posve spremni, rekao je Fatih Terim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.