Hari Vukas, trener Hajduka: Svaki derbi protiv Dinama je poseban, ali ne želim igrače opterećivati

Petak, 15. svibnja 2015. 18:58 Napisao/la  Ivan Jelić

 Optimizam gradim na periodu provedenom s igračima, kaže Vukas


Nogometaši Hajduka u subotu od 17 sati igraju protiv Dinama, Hari Vukas najavio je derbi kola:

- Ovo je utakmica za koju ne treba dodatna motivacija, ali opet kao i svaka druga utakmica igra se za bodove. Optimističan sam i nadam se da ćemo u Maksimiru biti pravi. U sastavu neće biti ozlijeđenih Malokua i Milevskog. Optimizam gradim na periodu provedenom s igračima. Imam sve manje kartoniranih i povrijeđenih. Protiv Slaven Belupa nije bilo puno igrača, a tamo smo im nanijeli poraz, pa onda i Lokomotivi. Doživjeli smo poraz u Zadru, ali smo s brzo vratili s pobjedom protiv Osijeka, koji ni u jednoj utakmici nije bio podređen protivnik, pa ni protiv Dinama i Zagreba. Svaki derbi je poseban, ali ne želim igrače opterećivati time, oni su profesionalci i u svaki dvoboj moraju ući maksimalno. Ako se pokažu na terenu i na pravi način ispune zahtjeve, bit će dobro. Dinamo je dobro posložen u svim strukturama, uz to dosta troše na dovođenje jakih igrača. Imaju i dobre mlade, pred kojim je mnogo rada, uostalom kao i pred našim, rekao je Vukas.

Zagrepčane očekuje u srijedu finale Kupa:

- S obzirom na njihov roster ne znam što će napraviti protiv nas, ali mislim da neće kalkulirati...

Predsjednica NO Branka Ramljak spomenula je Vukasa kao trenera koji bi mogao na kormilu Hajduka ući i u sljedeću sezonu?

- Ništa novo s moje strane, ambicija je prisutna, ali sam trenutno fokusiran samo na trenutne ugođaje, zaključio je Vukas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.