PRONAĐENO RJEŠENJE

Hari Vukas postaje sportski direktor Hajduka

Petak, 08. studenog 2013. 14:28 Napisao/la  Ivan Jelić

Nakon razgovora Tudora i Vukasa donesena je odluka da pomoćni trener postane sportski direktor

Predsjednik Hajduka Marin Brbić na prvoj narednoj sjednici članovima Nadzornog odbora predložit će Harija Vukasa za novog sportskog direktora. Odlaskom Šveđanina Jensa Anderssona ostalo je upražnjeno mjesto. Brbić je najavio da neće žuriti s izborom njegova nasljednika. Čini da je nakon razgovora Tudora i Vukasa donesena odluka da pomoćni trener ubuduće obnaša funkciju sportskog direktora. Inače, Tudor i Vukas zajedno su trenirali kadete bijelih, nakon smjene Krstičević dobili su priliku voditi prvu momčad. Zasad rade više nego uspješno.

Bešiktaš prati Kouassija i Baschu
Prema pisanju turskih medija dvojica Hajdukovaca, Jean Kouassi i Arlinda Bascha, zanimljivi su prvoligašu Bešiktašu koji vodi Slaven Bilić. Skauti turskog kluba pomno će pratiti njihove igre tijekom sezone. Bascha još ima pravo nastupa za juniore.

U subotu na Poljudu gostuje momčad Istre 1961 s kojima bijeli imaju negativnih iskustava u proteklim sezonama. Tako su prošle sezone Puljani slavili dvaput na poljudskoj ljepotici, dok su na startu nove prvenstvene utrke na svom stadionu Aldo Drosina pobijedili Splićane golom Brazilca Joa.

- Nismo ih dugo pobijedili što za igrače može biti dodatni motiv. Prije utakmice u Puli kazao kako sam da oni spadaju među pet prvih momčad u ligi. Imaju nekoliko kvalitetnih igrača i odličnog trenera Pamića. Teško s njima izlazimo na kraj, očito da su igrači posebno motivirani kada igraju protiv nas. Svih deset igrača stoji iza lopte, igraju disciplinirano, nije lako probiti dvostruku, pa i trostruku liniju ispred njihova gola. Vjerujem da ćemo napokon prekinuti neuspješnu seriju iz utakmica s njima, kaže Tudor

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.