Hari Vukas: Ne mogu vam otkriti detalje razgovora s Igorom Tudorom

Utorak, 10. veljače 2015. 14:31 Napisao/la  Ivan Jelić

Trenutačno samo razmišljam o utakmici protiv Vinogradara, kaže Vukas

Tko će biti novi trener Hajduka nakon iznenađujućeg odlaska Igora Tudora glavna je tema među navijačima bijelih. U drug plan pala je prva utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske, koju Hajduk igra u srijedu protiv Vinograda iz Mladine kod Jastrebarskog, inače člana Međužupanijske nogometne lige Središte. Ove dvije momčad do sada su dva puta odmjerili snage, oba puta u Mladini i Splićani su oba tek nakon produžetaka prošli dalje. Prvi put u četvrtfinalu u sezoni 2004/05 (4:2), drugi put u osmini finala Kupa u sezoni 2013/14 (3:1).

Privremeni trener Hari Vukas na početku presice uoči prve utakmice protiv Vinograda želio je pojasniti trenutnu situaciju:

- Mnogi su me novinari zvali nakon što je Tudor napustio klupu. Nisam vam mogao ponuditi odgovor, koji bi vas zadovoljio u tom trenutku, vjerujem da ste i vi svjesni cijele situacije. Dugo sam pričao s Igorom, ne mogu vam otkriti detalje našeg razgovora, ne bi to bilo korektno prema njemu, mi smo veliki prijatelji. Trenutačno samo razmišljam o utakmici protiv Vinogradara, vjerujem da će igrači dati svoj maksimum. Ovo nam je prva službena utakmica u nastavku sezone, kazao je Vukas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.