Hari Vukas najavio debi Umuta Nayira u utakmici protiv Šibenika

Petak, 16. listopada 2020. 15:15 Napisao/la  T. B.
Hari Vukas najavio debi Umuta Nayira u utakmici protiv Šibenika

Hajduk u nedjelju na Poljudu dočekuje Šibenik (15):

- Pohvala za reprezentativce, bilo ih je dosta, u petak smo se tek svi skupa kompletirali, svi su zdravi. Nema jedino Stanka Jurića zbog žutih kartona, rekao je trener Hajduka Hari Vukas, koji se osvrnuo na protivnika:

- Šibenik je puno bolje stajao na terenu nego što su to rezultati pokazali. Moramo opravdati ulogu favorita i pobijediti. Vidjeli smo da se ne brane, imaju nezgodnu tranziciju preko Ampema. Sve smo skautirali i vidjeli gdje se mogu napraviti bolje stvari. Mi smo apsolutni favoriti, kaže Vukas.

Kakav je Umut Nayir?

- Pravi profesionalac, radnik. Sigurno će biti u rotaciji. Za sada što ga imamo dva tjedna sve je ok. Klasična je devetka. Vidjet ćemo hoće li igrati. Čim konkurira za momčad postoji ta mogućnost.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.