HARI VUKAS Morat ćemo se satrati da bismo pobijedili Slaven Belupo

Petak, 28. kolovoza 2020. 12:30 Napisao/la  Toni Bilić
Hari Vukas
Hari Vukas

- Morat ćemo se satrati da bismo pobijedili Belupo, rekao je Hajdukov trener Hari Vukas uoči dolaska koprivničkog sastava na Poljud (subota, 20.05).

- Ali to vrijedi i za svaku drugu utakmicu, dodao je Vukas, svjestan kako u HNL-u ni protiv koga bodovi nisu unaprijed upisani.

Bilo bi za Hajduk dobro svladati Belupo te tako s maksimalnim učinkom poslije tri kola dočekati pauzu zbog utakmica reprezentacije.

- Analizirali smo utakmicu s Osijekom i uočili dosta dobrih stvari. Njih moram održavati, a isto tako moramo korigirati stvari koje nisu bile dobre. Belupo ima stabilnost u igri dolaskom novog trenera i sustavom koji preferiraju. Nezgodan su i organiziran protivnik. Nisu baš imali sreće u prve dvije utakmice, mogli su uzeti i više bodova, kaže Vukas.

Kakvo izdanje "farmaceuta" očekujete?

- Imaju miks. Točno znaju kada napadati u određenim poljima terena i kad se braniti. No spremni smo na sve izazove, dobro smo ih analizirali. Momci su dobro radili ovaj tjedan i siguran sam da će kvalitetno izgledati na terenu.

Nestrpljivo se očekuje debi grčkog napadača Dimitriosa Diamantakosa?

- To je dodatni poticaj za nas i razmišljanje u dobrom smjeru, jer se radi o kvalitetnom igraču. Nadam se da će već u subotu pokazati koliko može pridonijeti momčadi. Napravit ćemo sve da pobijedimo. Nema razloga da bude drukčije. Naša je obaveza biti pravi, ostaviti srce na terenu i pobijediti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.