HARI VUKAS Hvala Igoru Tudoru i ljudima u klubu koji su stali iza nas

Subota, 22. kolovoza 2020. 16:06 Napisao/la  SC
Hari Vukas
Hari Vukas

Hajduk u nedjelju gostuje u Gradskom vrtu gdje ga čeka Osijek.

Bijele će na toj utakmici voditi Hari Vukas, prvi pomoćnik sada već bivšeg trenera Igora Tudora koji karijeru nastavlja u Juventusu:

- Prije svega bih zahvalio Igoru, ipak smo svi mi došli s njim. Hvala mu na svemu i podršci koju nam je dao. Želimo mu puno uspjeha u novom klubu, on je to zaslužio predanim radom. Isto tako bih zahvalio ljudima u klubu koji su stali iza nas i omogućili nam da nastavimo istim putem, kazao je u uvodu Vukas.

O susretu u Gradskom vrtu je domentnuo:

- Znamo koliko je gostovanje u Osijeku uvijek bilo zahtjevno, ali nema lakih utakmica. Sve priče i izjave padaju u vodu kada se dođe na teren. I oni su ostali bez nekolicine igrača u vrhu napada. Trebamo neutralizirati njihovu agresivnost i dobre strane koje imaju. Imamo par izostanaka. Diamantakos odrađuje još jednu utakmicu kazne, ozlijeđeni su Eduok, Simić, Kreković i Teklić, a stopera Radića su dali na raspolaganju "B" momčadi koja u nedjelju igra utakmicu. Svi ostali su orni i spremni čekaju utakmicu. Vratili su nam se Vušković i Jairo koji su odradili kazne zbog crvenog odnosno žutih kartona.Idemo srcem i kvalitetom u Osijek napraviti dobar rezultat. Ne treba očekivati velike promjene. Vjerojatno će biti malih korekacija u igri. Najbitnija stvar je kompaktnost a prema naprijed imamo dovoljno kvalitete da možemo jednako biti opasni, zaključio je Vukas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.