Hajduku u ovom trenutku potrebniji novi trener nego novi predsjednik Uprave

Petak, 13. svibnja 2016. 09:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Osim Jeffersona i Velezqueza, koji su donekle zadovoljili, ostali igrači ne zaslužuju igrati u Hajdukovu dresu. Hajduk nema sportskog direktora nakon Vučevićeva odlaska

Posljednju prvenstvenu utakmici Hajduk igra protiv Zagreba u Kranjčevićevoj ulici. U rezultatskom smislu dvoboj nema nikakav značaj, momčad iz Ulice pjesnika će iduće sezone igrati u drugoligaškom društvu, Hajduk će sezonu završiti na trećoj poziciji, koja ih vodi u kvalifikacije za plasman u Europsku ligu. Navijači Hajduka naviknuli su se na treća mjesta...

Pred utakmicu trener Hajduka Damir Burić ne može računati na požutjelog Tina Sušića, koji je najvjerojatnije zaključio igranjem u bijelom dresu budući da svim silama želi nastaviti karijeru u inozemstvu, te na gotovo cijelu momčad ozljeđenih i uvrijeđenih igrača. Nikome se više ne igra, svi jedva čekaju da završi prvenstvo.

U jeku je žestoka kampanja za mjesto predsjednika Uprave kluba. Prema neslužbenim informacijama četvorica su kandidata ušla u drugi završni krug razgovora, Aljoša Bašić, Toni Štambuk, Igor Garača i Ivan Kos.

U ovom trenutku za Hajduk je važnije dovesti nove igrače nego izabrati novog predsjednika kluba. Ove sezone bivši šef struke Goran Vučević doveo je desetak igrača, nitko od njih nije se pokazao kao pojačanje. Doveo je Brazilca Jeffersona, Argetince Velazqueza i Veleza, Ukrajince Billya i Radčenka, Australca Kalika, Arteagu koji je rodom iz Venezuele, Kamerunac Ohandza stigao je Sesveta, Milića je došao iz Rostova, Roguljić je došao kao posuđeni igrač Red Salzburga, Juranović i Tudor stigli su iz Dubrave...

Osim Jeffersona i Velezqueza, koji su donekle zadovoljili, ostali igrači ne zaslužuju igrati u Hajdukovu dresu. Hajduk nema sportskog direktora nakon Vučevićeva odlaska, krnji Nadzorni odbor sve ovlasti prenio je na trenera Burića. Njemu u potrazi sa novim igračima pomaže novi šef skauta Saša Bjelanović, koji je u utorak potpisao ugovor sa klubom.

Prije odabira igrača i predsjednika, Hajduku je potreban iskusni trener. Damir Burić ne može momčad podignuti na višu razinu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.