Hajdukove žalbe odbijene, potvrđena suspenzija Marinu Brbiću i članovima NO-a

Utorak, 27. siječnja 2015. 17:00 Napisao/la  SC

Predsjednik Uprave kluba Marin Brbić i četiri člana Nadzornog odbora godinu dana ne smiju obnašati svoje dužnosti

Komisija za žalbe HNS-a odbila je žalbe Hajduka, predsjednika uprave kluba Marina Brbića, četiri člana Nadzornog odbora te 11 igrača na odluke o kažnjavanju koje je donio Disciplinski sudac MAXtv Prve lige zbog neopravdanog odbijanja nastupanja momčadi Hajduka na utakmici 16. kola Dinamo-Hajduk.

Konačnim odlukama potvrđene su kazne:

– HNK Hajduk kažnjen je oduzimanjem tri boda,

– predsjednik Uprave kluba Marin Brbić i četiri člana Nadzornog odbora kluba koji su donijeli odluku o nenastupanju momčadi (Ljubo Pavasović-Visković, Vjekoslav Hrabar, Ante Majić i Nikola Koceić-Bilan) kažnjeni su zabranom obavljanja funkcije u nogometu u trajanju od jedne godine,

– jedanaest igrača prijavljenih za nastup na utakmici koji nisu izašli na teren kažnjeni su novčanim kaznama u iznosu od po 3.000 kuna (L. Kalinić, G. Milović, A. Vršajević, M. Anđelković, A. Maglica, M. Maloča, Z. Nižić, T.S. Sušić, J. E. Kouassi, D. Mezga i A. Milevskyi).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.