Hajduk čeka vijesti iz Moskve, Senijad Ibričić dogovara raskid ugovora s Lokomotivom

Petak, 16. kolovoza 2013. 09:54 Napisao/la  SC

Poznato je da Hajduk nema novca, što znači da se Ibričić može vratiti samo kao slobodan igrač. To znači da mora raskinuti ugovor s Lokomotivom ili igrati kao posuđeni igrač

Senijad Ibrčić i Hajduk  vole se tajno! Tako bi se mogla opisati trenutačna situacija oko reprezentativca BiH pod ugovorom s moskovskim Lokomotivom. Ibrčić je iz Hajduka otišao u Lokomotiv 2011. godine, prije nego što je trener moskovskog kluba postao Slaven Bilić. Međutim, Ibričić se nije uspio nametnuti, pa je zadnje dvije sezone proveo na posudbi u turskoj ligi. Prvo u Gaizantepsporu, prošle sezone u Kasimapasu. Ni u turskoj ligi nije se naigrao pa je ovoga ljeta iz Hvara poručio sljedeće:

 

 

- Imam ugovor još godinu dana s Lokomotivom, a radimo na tome da negdje u Turskoj ostanem, još nismo ništa definitivno riješili, klubovi se moraju dogovoriti s Lokomotivom jer sam ja njihov igrač. Ima šanse da se vratim u Hajduka, ta je mogućnost realna, srce vuče u Hajduk, trenutno to nije moguće, ali nadam se da će to biti vrlo brzo, rekao je Ibričić.

 

Predsjednik Hajduka Marin Brbić ne želi javno govoriti o mogućnosti Ibričićeva povratka, razgovor o transferima igrača pod ugovorom strogo je zabranjen. Poznato je da Hajduk nema novca, što znači da se Ibričić može vratiti samo kao slobodan igrač. To znači da mora raskinuti ugovor s Lokomotivom ili igrati kao posuđeni igrač.

 

Prva varijanta ne odgovara Ibričiću, koji nema razloga raskinuti ugovor od kojega lijepo živi. O drugoj varijanti odlučuje Lokomotiv, koji će posuditi Ibričića klubu koji može podmiriti što je moguće veći dio njegove plaće.

 

Budući da ja Ibričić ušao u zadnju godinu ugovora, otvara se mogućnost raskida s odgovarajućom otpremninom. Olakotna je Hajdukova okolnost što je Ibričiću sve teže pronaći klub koji će pomirivati troškove Lokomotiva, pa je i posudba sve realnija opcija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.