Hajduk želi Filipa Krovinovića, Zagrebu ponuđeno 500.000 eura, Artem Radčenko potpisao

Petak, 22. svibnja 2015. 15:55 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk pokušava prodati 6, 7 igrača iz postojećeg kadra


Na Poljudu već duže vremena razmišljaju o možebitnim novim licima za slijedeću sezonu. Prvi uvjet je da pokušaju prodati 6, 7 igrača iz postojećeg kadra, što ima veze s naučnom fantastikom, kako bi od tih novaca pokušali kvalitetno osnažiti igrački kadar.

Jedan od igrača koji su zanimljivi Splićanima je U-19 reprezentativac Zagreba Filip Krovinović. On je vezan još godinu dana ugovorom za Zagreb, čelnici Hajduka predsjedniku Zagreba Draženu Mediću ponudili su 500.000 eura odmah te još 30 posto od budućeg transfera se Krovinović proda u neki od inozemnih klubova.

Hajduk je dobio prvo pojačanje , trogodišnji ugovor sa bijelima potpisao je Artem Radčenko dosadašnji napadač ukrajinskog prvoligaša Metalist iz Harkova. Radčenko je rođen 2. siječnja 1995. godine, igrao je za mlade uzrasne kategorije Ukrajine, igra na poziciji napadača. Stigao je na Poljud bez odštete:

- Imao sam nekoliko ponuda, no nakon razgovora sa sportskim direktorom Goranom Vučevićem odlučio sam doći u Hajduk. Znam da se radi o najvećem hrvatskom klubu i da je njegov član Artem Milevskyi, veliko nogometno ime Ukrajine, kazao je Radčenko.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.