Hajduk za Dinamo: Andrić se vraća u vezni red, Milović na stopera

Petak, 16. ožujka 2012. 08:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Ako je suditi po posljednjem treningu, kapetan Hajduka, Srđan Andrić će se sa pozicije stopera vratiti na svoje prirodno mjesto, igrat će zadnjeg veznog. Njegovo će mjesto u posljednjoj liniji zauzeti Milović, što znači da bi iz prvog sastava trebao ispasti Andrijašević

Trener Hajduka, Krasimir Balakov, poslijepodnevni je trening u četvrtak zatvorio za javnost. "Bijeli" su, naime, uvježbavali taktičko-tehničke finese za subotnji derbi s Dinamom u Maksimiru. No, ni "zatvaranje vrata" Balakovu ne pomaže, informacije uvijek procure u javnost. Tako smo saznali u kakvoj će formaciji Hajduk vrlo vjerojatno istrčati na Maksimiru, odnosno kojoj će jedanaestorici Bugarin ukazati povjerenje u najvećem hrvatskom derbiju.

Ako je suditi po treningu, kapetan Hajduka, Srđan Andrić se sa pozicije stopera vraća na svoje prirodno mjesto, igrat će zadnjeg veznog. Njegovo će mjesto u posljednjoj liniji zauzeti Milović, što znači da bi iz prvog sastava trebao ispasti Andrijašević. Naravno, uvijek postoji mogućnost da se Balakov u posljednji trenutak odluči za neku drugu varijantu, no ako će njegov izbor za dvoboj s Dinamom biti formacija sa posljednjeg treninga, onda će Hajduk igrati u sljedećem sastavu:

Blažević - James, Milović, Neretljak, Lima - Andrić, Gabrić, Ozobić, An. Sharbini - Caktaš, Vukušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.