Hajduk vraća Filipa Bradarića i dovodi Kristijana Lovrića

Nedjelja, 19. prosinca 2021. 13:04 Napisao/la  T. B.
Kristijan Lovrić (Gorica)
Kristijan Lovrić (Gorica)

 Sportski direktor Mindaugas Nikoličius prije gotovo više od mjesec dana obznanio je da će Hajduk pokušati dovesti četvoricu igrača na mjestima koja su deficitarna u momčadi.

Treba dovesti desnog braniča, jer nema prave zamjene za Mađara Lovrencsicsa, defenzivnog veznog, ofenzivnog veznog i lijevokrilnog napadača.

Čini se da su čelnici kluba riješili jedan od četiri problema, iskusni Filip Bradarć želi se vratiti u matični klub.

Kako smo neslužbeno saznali, Bradarić je spreman odreći se bogatog ugovora u Saudijskoj Arabiji gdje godišnje zarađuje oko 2 mil. dolara.

Drugi na listi želja je lijevokrilni napadač Gorice Kristijan Lovrić, koji je u prvom dijelu prvenstva zabio 7 golova za svoju momčad.

Njega Nikoličius i Dambrauskas (pre)dobro poznaju iz vremena dok su zajedno stvarali respektabilnu momčad iz Velike Gorice.

Trebalo bi sportski direktor Nikoličius dobrano promisliti o povratku sa posudbe iz Šibenika Marina Jakoliša, koji je odigrao najbolju sezonu u karijeri.

U 19 utakmica zabio je 10 golova, po učinkovitosti je iza Drmića i Livaje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.