Hajduk odustao od Edoarda Reje, Stanko Poklepović postao novi trener

Četvrtak, 19. veljače 2015. 11:46 Napisao/la  SC

Reja je zatražio novi predah, navodno je produljio rok za konačni odgovor do ponedjeljka, ali je Hajduk odustao od talijanskog trenera. Poklepović vodi momčad protiv Lokomotive

Edoardo Reja neže biti trener Hajduka. Nakon što su Reja i čelnici Hajduka u srijedu prije utakimice Rijeke i Hajduka ponovo razgovarali o uvjetima suradnje, zajedno su gledali utakmicu na Kantridi u pratnji Predraga i Marka Naletilića, poznatih menadžera koji posreduju razgovorima.

Iako su svi u loži bili dobro raspoloženi, dalo se naslutiti da od dogovora neće biti ništa. Reja je zatražio novi predah, navodno je produljio rok za konačni odgovor do ponedjeljka, ali Hajduk više ne želi čekati. Sve skupa ionako je već postala medijska trakavica.

Hajduk je odmah pronašao novog trenera, Stanko Poklepović odmah preuzima momčad koju će voditi protiv Lokomotive. Inače, Poklepović (76) je još iskusniji od Reje, do sada je tri puta vodio Hajduk. 

Hari Vukas ostaje na klupi Hajduka kao pomoćnik Stanka Poklepovića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.