Hajduk u utrorak gostuje kod Lokomotive, Lukša Jakobušić gostuje kod Davora Šukera

Ponedjeljak, 23. studenog 2020. 18:03 Napisao/la  T. B.
Lukša Jakobušić
Lukša Jakobušić

Hajduk u utorak u Kranjčevićvoj igra zaostalu prvenstvu utakmicu 9. kola protiv Lokomotive.

Nakon što je otišlo pola momčadi koja je prošlu sezonu završila na drugom mjestu, Lokomotiva se polako, ali sigurno vraća u život.

Splićani su u subotu nakon malo manje od tri mjeseca slavili na gostovanju, u Koprivnicu su bili bolji od Slavena Belupa.

Za sraz sa Lokomotivom trener Boro Primorac ne može računati na požutjelog stopera Vuškovića, te na Nejašmića, Čolinu i Mujakića koji nisu bili u kadru niti za dvoboj sa Belupom:

- Nadam se da su se igrači regenerirali. Dosta smo se fizički potrošili protiv Belupa. Bit će dvije, tri izmjene u sastavu pogotovo što je Vušković kažnjen i ne može igrati, rekao je trener Hajduka uoči sraza sa Lokomotivom.

- Nikada nisam spremao momčad koja se bazirala na slabosti protivnika. Moramo se spremiti na vrlo jaku i spremnu Lokomotivu, zaključio je Primorac.

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić trebao bi se u utorak u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza sastati s Davorom Šukerom, čelnim čovjekom nogometne organizacije.

Inicijativa je došla od strane predsjednika Hajduka, sastanak s predsjednikom HNS-a zakazan je u 12.30 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.