Mišu Krstičevića ne brinu porazi u posljednje tri utakmice protiv Lokomotive

Petak, 16. studenog 2012. 13:52 Napisao/la  Ivan Jelić

Ova utakmica u subotu bit će nešto sasvim novo. Mi se nalazimo u dobroj formi, nanizali smo seriju pobjeda i očekujem nastavak niza, rekao je trener Hajduka.

Nogometaši Hajduka u subotu dočekuju Lokomotivu od 19 sati, neugodnog suparnika protiv kojega je izgubio posljednje tri utakmice.

- Prošle sezone preuzeo sam momčad koja je bila potpuno raštimana. Svi znamo kakva je bila situacija u klubu uoči poraza od Lokomotive na domaćem terenu. U prvom dijelu ove sezone poraženi smo u Maksimiru rezultatom (2:0), drugi gol smo primili iz čistog zaleđa. Ova utakmica u subotu bit će nešto sasvim novo. Mi se nalazimo u dobroj formi, nanizali smo seriju pobjeda i očekujem nastavak niza, rekao je Mišo Krstičević, trener Hajduka.

Lokomotiva se na prvenstvenoj tablici nalazi korak iza Hajduka.

- Lokomotiva ima niz mladih kvalitetnih igrača, većina je prošla omladinsku školu Dinama. U Lokomotivi su na kaljenju i svi se pokušavaju dobrim igrama vratiti u Maksimir. Neće nam biti lako, ali vjerujem u našu pobjedu, rekao je Krstičević koji ne može računati na  Vršajevića i Maglicu.

- Vršajević je standardan igrač, sigurno je da će nam njih dvojica nedostajati. Imamo zamjene za njih, rekao je Krstičević.

U dresu Lokomotive igra Dinko Trebotić kojega se Krstičević odrekao.

- Trebotiću želim sve najbolje u karijeri i životu. Nismo našli zajednički jezik, razišli smo se i nemam što drugo kazati, rekao je trener Hajduka koji kroz tjedan nije imao na raspolaganju nekoliko reprezentativaca.

- Lijepo je kada klub u reprezentaciji daje što više igrača. To je znak da se dobro radi i da ti mladići iz dana u dan napreduju. Njihov izostanak nije nam poremetio rad, zaključio je Mišo  Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.