Hajduk u ponedjeljak počinje pripreme, Blagojević, Mujan i Peričić prekobrojni

Nedjelja, 08. lipnja 2014. 16:27 Napisao/la  I. J.

Na prozivci će se pojaviti Sandro Gotal, te Josip Vuković. Zbog teške financijske situacije svi igrači su na prodaju, postoje upiti za Maloču, Milovića, Maglicu

Hajduk u ponedjeljak počinje pripreme za novu sezonu. Trener Igor Tudor će u 18 sati obaviti prozivku igrača. Na njoj neće biti Marija Pašalića koji je  zimus potpisao petogodišnji ugovor s engleskim Chelseom. Na Poljudu za sada nisu obznanili transfer-listu, no najvjerojatnije da će se njoj naći Anđelković, Mujan koji je proljetni dio sezone do ozljede ramena proveo na posudbi u španjolskom Deportivu iz La Corune, te Peričić koji je igrao za  Primorac iz Stobreča, drugu momčad bijelih. Na prozivci će se pojaviti Sandro Gotal, bivši igrač austrijskog WAC-a, te Josip Vuković koji je bio na posudbi u redovima drugoligaša Dugopolja.

Zbog teške financijske situacije svi igrači su na prodaju, postoje upiti za Maloču, Milovića, Maglicu...  Konkretnih ponuda još nema. Splićani 26. lipnja putuju na pripreme u Sloveniju gdje će ostati do 10. srpnja i za to vrijeme će uz svakodnevne treninge odigrati pet pripremnih prijateljskih utakmica. Inače, prvu prijateljsku utakmicu Hajduk će odigrati 14. lipnja protiv Omladinca iz Vranjica (malo mjesto pored Splita op.a.), a u povodu stotog rođendana tog niželigaša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.