Hajduk u Kazahstanu bez najboljega igrača, Marko Livaja ostao u Splitu

Srijeda, 28. srpnja 2021. 10:48 Napisao/la  T. B.
Marko Livaja
Marko Livaja

Hajduk u Kazahstan odlazi bez Marka Livaje, koji je zbog ozljede ostaje u Splitu

Hajduk ima dva pogotka prednosti iz prvog susreta, uzvratni susret Tobola i Hajduka na rasporedu je u četvrtak pd 17 sati.

- Prvu utakmicu smo pobijedili 2:0. Znam da sam prije tog susreta rekao da bi bio zadovoljan s tim rezultatom. Mogli smo zabiti još koji pogodak, ali Tobol je jako dobra momčad. Čeka nas dug put, ali dobro smo pripremljeni i učinit ćemo sve da prođemo dalje. Svi koji su u momčadi su važni, na put idu 23 igrača. Neki igrači su aut zbog manjih ozljeda. Marko Livaja ne ide na put. Radio je naporno da bude spreman, ali neće ići s nama. Ali, oni koji idu će napraviti sve, kaže trener Jens Gustafsson.

Biuk?

- Ne znam još, imamo još jedan trening.

Vremena za odmor nema previše, raspored je zgusnut?

- Utakmice dolaze vrlo brzo. Imamo nove igrače koji su nedavno došli poput Krovinovića, a neki nisu zbog nekih okolnosti u dobrom fizičkom stanju. Sve mora biti bolje, ali za to treba neko vrijeme. Moramo nastaviti s radom kako bi što prije dosegnuli dobar nivo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.