HAJDUK - SLOVAN (20) Jindrich Trpišovsky: Presudno je preživjeti početni juriš Hajduka

Četvrtak, 27. kolovoza 2015. 10:55 Napisao/la  I. J.

Otprilike znamo što nas čeka, posebice kakva nas atmosfera čeka sa tribina, kaže trener Slovana

U prvenstvom dvoboju prije uzvrata 4. pretkola Europske lige Slovan je kod kuće pobijedio Teplice rezultatom 2:0, strijelac oba gola bio je Bakoš. Trener Trpišovsky odmarao je neke važne igrače, nisu igrali Pokorny, strijelac jedinog gola u prvog utakmici protiv Hajduka, Shala, Coufal, Delgrade. Uoči večerašnjeg sraza na Poljudu trener gostujuće momčadi Jindrich Trpišovsky kaže:

- Imamo igrače s iskustvom u europskim natjecanjima. Gledali smo neke domaće utakmice Hajduka, otprilike znamo što nas čeka, posebice kakva nas atmosfera čeka sa tribina. Vjerujem da će atmosfera galvanizirati i moje igrače, da će im biti dodatni motiv da ostvarimo cilj plasman u Europsku. Imamo prednost od jednog gola iz prvog susreta, koju ćemo vjerujem znati sačuvati. Bit će presudno preživjeti početni juriš Hajduka. Kako vrijeme bude dalje odmicalo, to će nama više ići u prilog, kod domaćih igrača povećavat će se nervoza. Međutim, ne smijemo razmišljati samo o tome da sačuvamo mrežu, trebamo pokušati sve da zatresemo mrežu Hajduka. Meni bi prolaz u skupini Europske bio najveći uspjeh karijere, kaže Trpišovsky

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.