HAJDUK SE RASPADA

Milović, Caktaš i Milić odlaze s Poljuda

Subota, 16. siječnja 2016. 14:55 Napisao/la  I. V.

Milović bi karijeru trebao nastaviti u turskom prvoligašu Eskisehirsporu, Caktaš  u Kazanu, Milić u Seriji A

Raspada se polako Hajdukova momčad, gotovo svi igrači žele napustiti klub. Iako se to neće dogoditi, najvažniji igrači poput kapetana Gorana Milovića, najboljeg strijelca prvog dijela sezone Mije Caktaša (7 golova u HNL-u, 6 golova u Europskoj ligi), te Hrvoja Milića već se jednom nogom izvan Poljuda.

Milović bi karijeru trebao nastaviti u turskom prvoligašu Eskisehirsporu čiji čelnici nude 250.000 eura odštete, dok Splićani traže 400.000 tisuća eura. Mioviću na ljeto ističe ugovor sa bijelima.

Caktaš je otputovao u Rusiju, točnije u Kazan gdje će obaviti liječnički pregled i ako sve bude u redu, potpisat će ugovor a Hajduk će dobiti milijun eura.

Hrvoje Milić kratko će se zadržati na Poljudu. Stigao je u minulom ljetnom prijelaznom roku, za njega su zanimanje iskazali talijanski prvoligaši Palermo i Genova. Usput, Milić je trenutno najskuplji igrač Hajduka, ima godišnji ugovor vrijedan 180.000 eura. Čelnici kluba žele se riješiti teškog financijskog utega.

Osim trojice gore pomenutih klub bi mogao do kraja zimskog prijelaznog roka mogao prodati i Sven-Tina Sušića. Njega u svoje redove želi dovesti Leicester City. Špekulira se odštetom od 3 do 3,5 milijuna eura koji navodno Englezi spremni platili.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.