Hajduk riskira ostati bez najboljega napadača, Franck Ohandza može otići badava

Ponedjeljak, 12. veljače 2018. 08:18 Napisao/la  SC
Franck Ohandza (Hajduk)
Franck Ohandza (Hajduk)

 

Franck Ohandza bio je najbolji igrač utakmice u Vinkovcima, napadač Hajduka u visokoj pobjedi (5:0) bio je dvostruki strijelac i asistent.

Najbolji napadač Hajduka nalazi se u neskavidašnjoj poziciji budući da na ljeto može otići kao slobodan igrač, od siječnja je mogao potpisati za neki drugi klub bez obveza prema Hajduku.

U svakom slučaju, Hajduk riskira ostati bez prvoga napadača:

- Nemam što reći na tu temu. Ovog momenta ne razmišljam o tome, moj agent je u stalnom kontaktu s ljudima iz Hajduka i nadam se da ćemo imati dobre vijesti za mene i klub. Radim samo ono što volim, a na terenu se sjajno osjećam. Pun sam samopouzdanja, evo je već prošlo šest mjeseci kako nemam nikakvih problema s ozljedama i sretan sam zbog toga, rekao je Ohandza.

Nema sumnje da će Ohandza biti najveća opasnost za Dinamo u derbiju 22. kola:

- Moj zadatak je zadržati koncentraciju momčadi i pripremati je za nove pobjede. Između euforije i depresije je tanka linija. Svakako treba zadržati mir i pripremati se jednu po jednu utakmicu. Ne želim govoriti o sebi, nego o momčadi. Došli smo u Vinkovce pobijediti i uspjeli smo. Svi smo sretni zbog pobjede. Znali smo od početka što nas čeka, kakvi će biti uvjeti, rekao je Ohandza.