HAJDUK - RIJEKA Joan Carrillo: Ne slažem se da je Rijeka favorit, statistika nije važna

Petak, 10. ožujka 2017. 18:42 Napisao/la  Ivan Jelić

Ne bojim se ničega! Ne razmišljam o negativnim stvarima. Ja sam profesionalac i radim najbolje što znam, kaže Carrillo


Sraz Hajduka i Rijeke, koji se u subotu igra (17) na Poljudu, puno je važniji za goste sa Rujevice nego za domaćine.

Gosti se bore za prvu titulu prvaka dok je domaćima dvoboj važan u borbi s Osijekom za treću poziciju.

 Čini nam se da je  utakmica najvažnija sa Hajdukova stratega, Španjolca Joana Carrilla.

U slučaju da bijeli izgube ili osvoje bod njegov daljnji ostanak na klupi bi bio beskoristan. Koliko se boji za svoju poziciju?

- Ne bojim se ničega! Ne razmišljam o negativnim stvarima. Ja sam profesionalac i radim najbolje što znam, kaže Carrillo.

Rijeka je favorit?

- Ne slažem se sa tom konstatacijom da je Rijeka favorit. Kada utakmica počne, šanse za pobjedu su podjednake. Jedino što znam da nas čeka teška, tvrda, neizvjesna nutakmica. Situacija je takva da su mediji trenutno kritični. Znam koliko je utakmica važna za klub, navijače, grad, ali statistika nije važna kada se igraju ovakve utakmice.  Vježbali smo neke opcije, ali bitnih promjena u odnosu na Osijek neće biti. Ostavljamo iza nas  sve ono loše što je bilo u srazu sa Osječanima. Znamo koliko nam je važna  utakmica sa Rijekom. Radi se o odličnoj momčadi koja se nalazi na čelu prvenstvene kolone i koja već dugo nije izgubila utakmicu. Činjenica da Hajduk godinama nije ih pobijedio Rijeku dodatni je motiv za sve igrače, cijeli klub pa i navijače da pokušavamo svi zajedno srušiti tu neugodnu tradiciju. Nadam se da će doći taj dan kada ćemo pobijediti Riječane. Neka taj dan bude u subotu.

Na suprotnoj klupi sjedi Matjaž Kek, u sastavu gostiju su četri bivša Hajdukovca: Bradarić, Andrijašević, Elez, Maleš?

- Kek je četiri godine u Rijeci i sigurno je dobar trener. Radi se o četvorici odličnih igrača, ali  mene zanima da moji igrači budu pravi.

I na kraju poruka za navijače:

- Bitan nam je 12. Igrač, nadam se da ćemo ih učiniti ponosnim nakon Jadranskog derbija, zaključio je Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.