Hajduk prodaje najbolje igrače, Tina Sven-Sušića gledaju skauti Leicestera, Swansea, West Hama...

Srijeda, 29. travnja 2015. 17:26 Napisao/la  Ivan Jelić

Za dvojicu Hajdukovih i hrvatskih nogometnih dragulja, Vlašića i Bralića, zanimanje su iskazali Arsenal i Tottenham


Hajduk je osuđen tijekom ljetnog ili zimskog prijelaznog roka prodavati ponajbolje igrače da bi preživio. Tako su ove zime klub naupstili Bradarić, koji je postao novi igrač Rijeke , Milić je otišao u Belgiju u redove Oostenda, dok je crnoputi Kouassi  otputovao u daleku Kinu i potpisao je za Shanghai SIPG .

Tijekom ljetnog prijelaznog roka klub će zbog teške financijske situacije biti primoran prodati najbolje igrače. Na utakmici protiv Lokomotive bosansko-hercegovačkog reprezentativca Svena Tinaa Sušića snimali su predstavnici engleskih premierligaša Leicestera, Swansea, West Hama...

Još od ranije za dvojicu Hajdukovih i hrvatskih nogometnih dragulja, Vlašića i Bralića, zanimanje su iskazali Arsenal i Tottenham .

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.