Hajduk prihodovao 30 mil. eura, prosjek gledatelja kao 1995. godine u Ligi prvaka

Petak, 02. lipnja 2023. 00:34 Napisao/la  SC
Lukša Jakobušić
Lukša Jakobušić

Danijel Subašić, Stefan Simić, Marco Fossati, Gergo Lovrencsics, Toni Borevković i Agustin Anello odlaze iz Hajduka, kazao je predsjednik Lukša Jakobušić na skupštini kluba.

Prema financijskom izvještaju Hajduk je ostvario milijun eura dobiti, ostvario je rekordnu dobit bez transfera. Prihodi su rasli više nego troškovi, ukupni prihodi su veći od 30 mil. eura!

- Uspjeli smo razdvojiti HNS od reprezentacije. Nemamo utjecaj u Savezu i nismo prisutni što god tko govorio. Nije prirodno da nemamo utjecaj, kada njima bude odgovaralo da surađujemo onda i hoćemo. To je naš Savez, nemamo drugi savez kao ni državu. Bilo bi dobro da smo gore, ali to nije naša snaga, naša snaga su navijači. Ove godine za sad imamo 73 tisuće članova, prosjek gledatelja 16 tisuća, kao 1995. godine kada se igrala Liga prvaka, kazao je Jakobušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.