Hajduk počeo pripreme, Burić otpisao Maloču, Ranilovića, Vršajevića, Mezgu i Gotala

Ponedjeljak, 08. lipnja 2015. 13:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Tomislav Kiš vraća se sa posudbe iz slovenskog prvoligaša Zavrča

Novi trener Hajduka Damir Burić zakazao je prvo okupljanje igrača u ponedjeljak navečer. Neće biti uobičajne prozivke, bijeli će odmah istrčati na pomoćnih travnjak poljudske ljepotice. Na glavnom će od 19 sati vježbati izabranici izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Nike Kovača, Hrvatska u petak na Gradskom stadionu u Poljudu igra kvalifikacijski susret protiv Italije za plasman na EP 2016.

Hajdukov novi strateg u dogovoru sa sportskim direktorom Goranom Vučevićem i predsjednikom kluba Marinom Brbićem za novu sezonu neće računati na kapetana Marija Maloču, vratara Marka Ranilovića, te na Avdiju Vršajevića, Dejana Mezgu i Sandra Gotala. Na posudbu će otići Josip Vuković, Ivan-Anton Vasilj, dok se među bijele vraća napadač Tomislav Kiš, koji je nosio dres slovenskog prvoligaša Zavrča.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.