Hajduk pobijedio pričuvnu momčad Udinesea, Kelava primio tri pogotka u nastavku

Utorak, 18. veljače 2014. 20:02 Napisao/la  Ivan Jelić

Prijateljska utakmica: Hajduk - Udinese 3:0

Prijateljska utakmica

HAJDUK – UDINESE   3:0

Gradski stadion na Poljudu. Gledatelja 6000.

Sudac: Goran Gabrilo

Strijelci: 1:0 Bradarić (53-11m), 2:0 Andrijašević (59-11m), 3:0 Tomičić (82)

HAJDUK: Stipica, Mikanović (od 65 Balić), Maloča (od 46 Milović), Nižić, Vasilj (od 79 Tomičić), Anđelković, Bradarić (od 65 Vlašić), Andrijašević (od 79 Lučić), Bukva, Bašić, Maloku

UDINESE: Brkić (od 46 Kelava), Edinaldo (od 46 Tellan), Douglas (od 77 Saitta), Bubnjić (od 44 Ricardo), Jadson, Codromaz, Zielinski, Mlinar, Vutov (od 77 Moras), Maicosel, Lopez Nicolas

U sklopu proslave 103. rođendana Hajduka na Poljudu je gostovao talijanski prvoligaš Udinese. Momčad iz Udinesa stigla je s pričuvnim sastavom, nije bilo niti jednog od igrača koji je u prošlom kolu igrao protiv Genoe.

Tudor je pružio priliku igračima koji su do sada igrali vrlo malo ili nisu uopće dobili priliku. U prvom dijelu gledatelji nisu vidjeli niti jednu suvislu akciju. U nastavku domaćini su postigli tri gola, dva s bijele točke. Najprije je nakon prekršaja Edinalda nad Bašićem, siguran realizator sa bijele točke bio je Bradarić.

Šest minuta poslije ponovno je Edinaldo skrivio prekršaj za najstrožu kaznu, ovoga puta na travnjak je "posložio" Andrijaševića, koji je sam uspješno realizirao penal. U završnici se u listu strijelaca upisao Tomičić.

Debi u bijelom dresu imao je Nikola Vlašić, njega je s tribina došla podržati cijela obitelj na čelu sa sestrom Blankom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.